Weer politie-inval loods Bedrijvenweg in Neede

NEEDE – In een loods aan de Bedrijvenweg in Neede heeft de politie dinsdag 11 augustus een inval gedaan. Volgens omstanders zou het wederom gaan om een hennepplantage die is opgerold. Het is niet de eerste keer dat er in deze loods hennep wordt aangetroffen. In november 2018 vond de politie in dezelfde loods 1300 hennepplanten en 7 kilo gedroogde hennep. Destijds werden er ook diverse voertuigen in beslag genomen. UPDATE: De politie heeft inmiddels bevestigd dat het om een hennepplantage gaat. Dit keer zijn er 2200 planten aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De planten en de apparatuur worden op dit moment vernietigd.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Weer politie-inval loods Bedrijvenweg in Neede”

  1. Klopt Henk,ben er zelfs voor verhuist,
    niks anders als overlast van drank en drugs gebruikers,zat er volop in de herrie,plus ze dicteerde de hele straat.
    Dat soort gepeupel vinden zichzelf ook nog eens helemaal geweldig,
    eigenlijk niet veel meer als kansloze asociale figuren.die een hele straat verziekt hebben.
    Woon gelukkig nu stukken rustiger met meer beschaafde mensen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven