EIBERGEN – Eibergen heeft er sinds kort een cafetaria bij. Broers Giovanni (20) en Ducan (25) de Koning waren al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie en vonden deze uiteindelijk aan de Kerkstraat in Eibergen. De vader van beide heren runt het tegenover gelegen casino, hij tipte zijn zoons. Het pand stond, na het vertrek van De Smulhoek, er al een tijdje verlaten bij. Giovanni en Ducan lieten er geen gras over groeien en zo zag hun cafetaria Friet Enzo eind augustus het levenslicht. De eerste week hebben ze gebruikt om proef te draaien, maar sinds 1 september draait de cafetaria op volle toeren. “We zijn 7 dagen per week geopend, in het weekend zelfs tot 2.00 uur ’s nachts”, zegt Giovanni, “Hiermee willen we ons onderscheiden van de rest. Friet Enzo staat voor ambachtelijk en puur. Mooie producten van de echte slager, echte pindasaus, echte patat. Onze patat wordt in de ochtend voorgebakken, daarna leggen wij het ten ruste, en bakken wij het vers af in echte ossewit. Verder maken wij zelf kipsaté en pulled chicken”. Op maandag en dinsdag kun je bij Friet Enzo onbeperkt spareribs eten. Op de website https://www.frietenzoeibergen.nl/ vind je alle verder informatie over de jongste cafetaria van Eibergen.
Meer nieuws
Wisselende resultaten Berkellanders tijdens AKF-klootschietcompetitie
18 maart, 2024
08:45
Lees verder »
Uitvoering “Briljant” in Beltrum gaat verwachtingen ver overtreffen
16 maart, 2024
10:10
Lees verder »
5 gedachten over “Nieuw in Eibergen: Friet Enzo”
Poah
Verder alles prima. Maar patat vinden we veel te dik. Wij vinden dunne frietjes lekkerder!!
Leuk voor die jongens! Al het begin is moeilijk. Tuurlijk gaat er wel eens wat mis maar je moet mensen ook een kans geven en niet gelijk gaan gillen.
Ze waren al een tijdje opzoek, maar vaders had dit hoogst waarschijnlijk nog niet meegekregen.
Patat moet juist dik zijn. Soufflerend, dus van binnen zacht en krokant van buiten. En geen slappe dunne zoute frietjes die A. Lubbers prefereert. Ik ben nog niet bij deze eettent geweest, maar zal het zeker een keer proberen
Reacties zijn gesloten.