Afvalgrijpers, hesjes en handschoenen beschikbaar voor afvalruimers

BERKELLAND – Steeds meer inwoners houden de openbare omgeving schoon. Daar is de gemeente Berkelland heel blij mee. Wilt u ook helpen met zwerfafvalruimen? Dat ondersteunt de gemeente graag door afvalgrijpers, hesjes en handschoenen gratis beschikbaar te stellen aan inwoners. Wilt u een pakket ontvangen dan kunt u bellen met 0545-250 250.

Iedereen kan meedoen met HelemaalGroen. 
HelemaalGroen is een initiatief van Jaap de Boer uit Geesteren. HelemaalGroen zet zich in voor een schone omgeving. Er is een speciale app waarmee inwoners elkaar motiveren. De app van Helemaal Groen maakt op een kaart direct zichtbaar waar je zwerfvuil hebt geraapt. Op www.helemaalgroen.nl is te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. HelemaalGroen is er voor iedereen die wil helpen het zwerfvuil te verminderen. Of je nu loopt, fietst of rijdt in een scootmobiel. Alle beetjes helpen.
Inmiddels hebben 257 zwerfafvalrapers uit Berkelland zich aangemeld bij het project HelemaalGroen. De vrijwilligers hebben in totaal meer dan 20.000 kilometer afgelegd en zwerfafval opgeruimd. Zo houden wij onze omgeving schoon en kleurt Berkelland helemaal groen.

Zwerfvuil maken is geen kunst. Zwerfvuil opruimen is dat wel!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Afvalgrijpers, hesjes en handschoenen beschikbaar voor afvalruimers”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven