Flexibele privé-werkplek nodig tijdens de coronacrisis? Beertenhuis in Borculo heeft kantoorruimte beschikbaar

BORCULO – Door de coronacrisis werken veel mensen al enkele maanden thuis. Je goed kunnen concentreren kan best een uitdaging zijn met je partner, kinderen of huisdieren om je heen. Bij Beertenhuis heeft men ruimtes beschikbaar als privékantoor. De ruimtes ca 23 m2, basic ingericht met een bureau, bureaustoel en natuurlijk internet. Tevens beschikt het kantoor over zijn eigen toilet en keukentje met Senseo apparaat. Breng je eigen laptop mee, sluit deze aan op het internet en werk ongestoord verder!

 

Vraag naar de mogelijkheden, beschikbaarheid of eventueel een bezichtiging

Tarieven tijdens kantooruren;
€10,- per uur of €25,- per dagdeel (4 uur)

Tarieven op werkdagen na kantooruren (in overleg);
€15,- per uur

Tarieven in het weekend (in overleg);
€15,- per uur
€40,- per dagdeel (4 uur)

Deze prijzen zijn exclusief BTW

Beertenhuis
Bosberg 5
7271 LE Borculo
0545-271166 (keuze 3)

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Flexibele privé-werkplek nodig tijdens de coronacrisis? Beertenhuis in Borculo heeft kantoorruimte beschikbaar”

  1. zou een mooie locatie zijn voor de nieuwe studio’s van Berkelland fm, met echte programma’s voor Berkelland en omstreken. Dus de oude programma’s er weer op, Kerkradio op de zondagmorgen, lokale sport weer terug, en zo kan ik nog veel programma’s opnoemen. volgens mij is met “Leuk fm” de muzikale plank ver misgeslagen. kan ik net zo goed naar radio continu of radio nl luisteren. ook van de eenhaps crackers

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven