Politie deelt boetes uit bij controle horecagelegenheid in Eibergen

EIBERGEN – Zaterdagavond, 7 november, heeft de politie bij een horecagelegenheid aan de Grotestraat in Eibergen een controle uitgevoerd. Er was een melding binnengekomen dat diverse personen het pand zouden betreden. De politie heeft binnen, naast de eigenaar, een tiental personen aangetroffen. Volgens de eigenaar waren deze personen de hele dag bij hem aan het klussen en waren ze aan het nazitten. Er waren echter geen tekenen van kluswerkzaamheden. Wel werden er kaarten, fiches en borrelhapjes aangetroffen en zat een deel van de aanwezigen ‘verscholen’ in de kelder. Alle aanwezigen zijn geverbaliseerd, omdat zij zich niet hielden aan de regels van de noodverordening. Burgemeester Van Oostrum beraadt zich vandaag (maandag 9 november) over verdere bestuurlijke maatregelen.

Deel dit artikel:

25 gedachten over “Politie deelt boetes uit bij controle horecagelegenheid in Eibergen”

  1. Paul klein Goldewijk

    Wij zijn niet zo blij met de formulering “een horecagelegenheid aan de Grotestraat”. Mensen kunnen denken dat het om de Klok gaat, wat niet juist is…

  2. Gelijk die zaak sluiten, fiches en borrelhapjes lijkt wel een pokeravond. Nogmaals als een zaak er zo laks mee omgaat zeg ik sluiten die handel.

  3. Daar zitten ze wel vaker , ook in de kelder , illegaal gokken doen ze ook in de kelder tot diep in de nacht zitten ze daar , dat deden ze ook al in de 1ste lock doen.

    Iedereen moet zich aan de regels houden , dus ik hoop dat onze burgervader besluit om nu te bekeuren en goed ook en de volgende keer 3 maand volledig sluiten , doen ze daar helemaal niks mee dan de stekker uit die eet/gok tent

  4. Sluiten die handel. Illigale poker avonden kan echt niet en meneertje lapt de coronaregels aan z’n laars. Vanaf begin corona intetreseert het hem geen reet. Snap niet dat die nig open mag.

  5. Sandra van Bierem

    Belachelijk zeg…. schaam je rot!!! meelopen op de IC met jullie illegaal gokpratijken!

  6. ZoZo dat heeft die mooi voor elkaar dan, eerst uitgekotst worden in Enschede door iedereen en nu ook al in Eibergen. Doet die goed en snel, maar hij denkt overal zelf de baas te kunnen zijn. Beter pakken ze inderdaad zijn vergunningen af.

  7. Sluiten die zaak. Zijn vele pokeravondjes daar in de kelder en niet vies van zn jonge serveersters. Bah bah

  8. ZOZO dat gaat goed daar aan de grotestraat, man man man….. hoe dom kan je zijn…!
    Schaam jullie eetcafé, de hamburgers zijn erg lekker en niet duur maar mij zul je hier niet snel meer vinden.. jammer.

  9. Men zou zich eens wat meer druk moeten maken over de opmerking: “Er was een melding binnengekomen” Dat riekt naar verraad

  10. Ook nvt….verraad of niet. Hij heeft zich net als ieder ander aan de regels te houden en dat heeft hij nog nooit gedaan.

  11. Verraad?? Verraad naar de gewone burger bedoel je. Die graag een een avondje naar het theater wil of uit eten bij bedrijven die zich keurig aan de regels houden. Verraad!! Ga je schamen.

  12. Gelukkig komen dit soort taferelen nooit voor in mijn favoriete horecagelegenheid in Eibergen, in Buurthuis Het Geschilde Tomaatje wordt ten minste netjes omgegaan met de regels.
    Groetjes
    Annie

  13. Het gaat btw ook niet om Gabriëls Pizzeria, aangezien iedereen zich alleen druk maakt om de klok!🤨😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven