Andere invulling hoofdprijs decemberactie Needse ondernemers: ‘Wie gun jij iets extra’s met kerst?’


NEEDE – Op vrijdag 4 december heeft de eerste trekking van de Needse Decemberactie plaatsgevonden en hebben de eerste winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. Geen prijs gewonnen? De actie loopt nog tot en met woensdag 30 december en alle ingeleverde deelnameformulieren doen in de trekkingen van 21 en 30 december gewoon weer mee. Naast de vele aanbiedingen die de winkeliers hebben, ontvangt iedere koper bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één decemberbon, waarmee kans gemaakt kan worden op één van de honderd schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans.

De afgelopen jaren hadden de Needse ondernemers een straatprijs gekoppeld aan de hoofdprijs. Het leek hen nu een goed idee om in deze coronaperiode mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in het zonnetje te zetten. Daarom is voor de hoofdprijs dit jaar een andere invulling gekozen. Consumenten kunnen per e-mail aan geven wie zij iets extra’s gunnen met kerst en waarom. Uit de inzendingen worden op maandag 21 december drie winnaars getrokken, die elk en pakketje met Needse Cadeaubonnen ter waarde van € 150,00 en een leuke attentie winnen. De OVN roept iedereen op: “Ken jij iemand uit jouw omgeving die jij iets extra’s gunt, stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef aan wie dit is en waarom je hem of haar zo’n extraatje gunt.”
Voor meer informatie over de Decemberactie en de deelnemende winkeliers kan men terecht op de website http://www.needseondernemers.nl.

 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Andere invulling hoofdprijs decemberactie Needse ondernemers: ‘Wie gun jij iets extra’s met kerst?’”

  1. Zou mijn ouders ( 85 en 86 jaar) wel een extraatje gunnen .zitten zins corona veel thuis. Mijn broer komt dit jaar ook niet kerstvieren. samen.kerst zit er niet in.

  2. Mijn vriendin is ongeneeslijk ziek en kan door de corona ook nog nergens naartoe omdat ze erg vatbaar is.Zodoende dat ik haar wel een extraatje gun.

  3. K weet niet of t hier kan.
    Ik gun Mn dochter Annemarie heel erg een extraatje.
    Zij en haar gezin met 2 kindjes zitten al sinds 2 dec. Thuis.
    Omdat papa Corona heeft zitten ze allen verplicht sinds 2 dec. Binnen. Voor calvin van 5 zoo verdrietig, geen school, niet met vriendjes, geen zwemles, het sintfeest viel 3x in t water. Nolah van 2 mag ook niet naar bonbini, niet buiten spelen. Papa best wel redelijk ziek ervan, mama knutselt wat af om de kindjes bezig te houden….ze hebben gewoon iets extra s verdient omdat het einde ook nog niet in zicht is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven