Borculose Brenda van Aarsen zorgt voor “relletje” na optreden The Voice of Holland


BORCULO – De 33 jarige Borculose Brenda van Aarsen heeft gisteravond, vrijdag 4 december, voor sensationele TV gezorgd. Brenda, die optreed onder de naam Brenda Bee, kreeg de stoelen van de drie mannelijke jury leden gedraaid. Waylon, Ali B. en Jan Smit waren onder de indruk van haar kunnen. Het enige vrouwelijke jury lid, Anouk, draaide haar stoel niet. Na afloop van Brenda haar nummer stak Anouk niet onder stoelen of banken waarom ze niet had gedraaid. Jan Smit was het niet met Anouk eens en dat leverde pittige TV op.

Anouk vond dat Brenda té veel techniek propte in een paar minuten. “Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal. Het deed me geen ene bal. Dan sla je toch echt de plank flink mis.”

Brenda: “Begrijp je het wel vanuit dat ik alles wil laten zien in één moment?”

Anouk: “Nee, ik begrijp er helemaal geen flikker van. Nee, totaal niet, sorry. Je hebt gewoon echt de verkeerde keuze gemaakt. Dan denk ik: dat is zonde, want die technieken heb je allemaal, maar je hoeft ze niet alle veertig in één liedje te pleuren.”

Anouk : “Jeetje, je praat echt veel te veel. Je praat zóveel. Godzijdank dat je bijna klaar bent.”

Jan Smit daarop: “Nou, Anouk, doe niet zo flauw.”

Anouk: “Doe niet zo flauw? Het is gewoon echt too much.”

Jan: “We praten toch ook niet door jou heen?”

Anouk: “What the fuck. Hou je bek, Jan. Gast, het is gewoon vermoeiend dit.”

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Borculose Brenda van Aarsen zorgt voor “relletje” na optreden The Voice of Holland”

  1. Anouk laat zich van haar werkelijke kant zien, namelijk dat ze een Asociale Bitch is. Zelf produceert ze al jaren geen muziek meer, maar dan wel zo reageren naar iemand die gewoon een prima auditie neerzet…. Ik vind Anouk haar gedrag buiten proporties. Als RTL4 met TVOH een familieprogramma wilt uitzenden, dan denk ik dat het goed is dat RTL4 de aanwezigheid van Anouk in de jury in heroverweging zou moeten nemen.

  2. Brenda was een topper op muzikaal zang gebied, ja je hebt alle technieken zei Anouk zelfs nog uit eigen mond. nou dan is het toch positief en goed, en juist niet slecht.
    .
    Nee zo schrikt iedereen er van om ook nog maar te overwegen om nog mee te doen.
    Nee om zo naar te doen…. dat vondt ik uitermate bedreoevend.,
    Een excuses lijkt mij eerder op z,n plek van Anouk naar Brenda toe, want Brenda ik vondt het super fijn en muzikaal erg goed , bedankt Brenda,
    Van mij een positief compliment want dat pluspuntje verdien je.absoluut echt wel.

    Robert

  3. Wie kijkt nog zulke programma’s dan, waar alles nep is? Alles al vooraf besproken? Dit is het hedendaagse tv programma, waar iedereen zich aan vergaapt. Net zoals die meilandjes, zoveel geld verdienen, met het zogenaamde, we zijn ons zelf, prik daar maar eens doorheen mensen, de tv is waardeloos en we betalen met zijn allen er ontzettend veel voor, voor een hoop onzin. TV programma’s als andere tijden, moeten bezuinigen en we krijgen alleen maar dit soort kolderieke tv voor terug, waar het assumeert niet de zanger zangeres is, maar de ruzie in de jury veel hotter is.

  4. Ik heb haar nooit gemogen…. ze heb alleen maar een grote smoel … zelf is ze niks waard..
    De waarheid mag gezegd worden?? Wiens waarheid?? De jouwe?? Laat mij niet lachen… word tijd dat ze met pensioen gaat en van tv verdwijnt… daar doet ze iedereen een plezier mee

  5. Kijk nooit naar die pulp maar hoor wel wat er gebeurd is achteraf vind sowieso die anouk een asociaal dame die geild van zichzelf

  6. Ik denk dat het tijd wordt dat Anouk wordt ingeruild voor iemand die er wel zin in heeft want dit was zo onprofessioneel al vindt je het niet goed je kan altijd nog netjes blijven. De hele lichaamstaal van Anouk laat zien dat ze het eigenlijk allemaal zat is maar stap er dan gewoon uit want hier zit Nederland niet op te wachten wat mij betreft

  7. p van den Bergh

    Eindelijk iemand die dit soort geneuzel, doorziet en normaal reageert. Menn wat een gezeik. Anouk, topwijf, goed gezien!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven