Oliebollenverkoop Schuurman BZC op 29, 30 en 31 december 2020

RUURLO – Zoals al jaren de gewoonte is, verkoop Schuurman BZC ook dit jaar weer onze lekkere oliebollen in samenwerking met PLUS Supermarkt Kogelman in Ruurlo. “Omdat ook wij natuurlijk te maken hebben met de Corona maatregelen zullen wij dit in aangapaste vorm doen zodat de veiligheid van de kopers en onze vrijwilligers gewaarborgd is. Onze verkoopkraam staat op een iets andere plek. We mogen gebruik maken van de gastvrijheid van Bloemen Groot Jebbink en ons Oliebollenhuuske voor hun kas plaatsen. Op deze manier creëren we meer loopruimte rondom de verkoopkraam. Ook zullen we de oliebollen niet in de kraam bakken zoals anders maar mogen we voor het bakken uitwijken naar de achterzijde van de Tapperij. Ook al is de geur van versgebakken oliebollen natuurlijk de beste reclame”. Legt de club uit.

“Om zoveel mogelijk drukte te vermijden is het mogelijk om uw oliebollen en appelbeignets te bestellen. De bestelling wordt dan direct afgerekend en op de aangegeven datum met tijdstip staat de bestelling voor u in de Tapperij. Onze vrijwilligers zullen zorgen voor een veilige oversteek en u de weg wijzen”.

Openingstijden Oliebollenhuuske:

Dinsdag 29 december: 8.00 – 20.00 uur

Woensdag 30 december: 8.00 – 20.00 uur

Donderdag 31 december: 7.00 – 15.00 uur

Bestellingen kunnen tot woensdag 30 december 19.00 uur worden geplaatst via deze link

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Oliebollenverkoop Schuurman BZC op 29, 30 en 31 december 2020”

  1. Ik had eergisteren ook al 2 zakken oliebollen besteld maar waarschijnlijk was dat een oude link. Namelijk Een zak voor 7 euro. Het zou morgen bezorgd worden maar ik heb inmiddels nieuwe. besteld die ik morgen ga ophalen bij de tapperij. Succes met bakken en de sponsorpot vullen. Goede jaarwisseling, groetjes agnes ter Haar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven