Jeugdraad RGV Ruurlo organiseert: ‘Beat the Jeugdraad’


RUURLO – De Jeugdraad van RGV Ruurlo kom met een nieuwe activiteit, namelijk ‘Beat the Jeugdraad’. Deze activiteit is voor alle kinderen op de basisschool (zowel leden als niet-leden). Vanwege de coronasituatie zijn de activiteit opgedeeld in twee doelgroepen. Lees hieronder welke voor jou van toepassing is:

Groep 1 t/m 4:
Zit jij in groep 1, 2, 3 of 4? Dan wordt er op 21 maart 2021 een routebeschrijving bij jou gebracht, met opdrachten en wat lekkers voor onderweg thuis. Je kunt deze daarna zelf met je ouders/verzorgers en/of broer/zus gaan lopen. De Jeugdraad heeft ervoor gekozen deze doelgroep niet fysiek te ontmoeten en ook niet in contact met elkaar te laten komen, vanwege de leeftijd. De Jeugdraad vindt kinderen in groep 1 t/m 4 te jong om deze activiteit zelfstandig te laten uitvoeren. Dat zou betekenen dat er ouders moeten meelopen. Helaas is dat voor deze activiteit niet verantwoord, want er mogen niet teveel volwassenen bij elkaar komen, zelfs niet in de buitenlucht. Maar dat mag de pret niet drukken, want ook voor deze doelgroep is het mogelijk je antwoorden in te sturen en krijgt de winnaar een mooie prijs. Dus geef je snel op!
Na de opgave zal je een mail ontvangen met informatie over hoe laat deze route langsgebracht wordt en hoe je de antwoorden kan insturen om kans te maken op de mooie prijs. 
De kosten zijn: €2,50

Groep 5 t/m 8:
Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Dan is er voor jou op 21 maart 2021 een mooie tocht in het bos uitgezet, waarbij jij op de route leden van de jeugdraad tegen komt die jij kan uitdagen. Je kan je opgeven in een groepje van max. 4 personen. De activiteit zal in de middag plaatsvinden en duurt ongeveer anderhalf uur, om te voldoen aan de corona regels zal elk groepje een andere starttijd krijgen. Hoe eerder je je opgeeft, hoe eerder je starttijd is. De winnaar krijgt een mooie prijs. Dus geef je snel op! Na de opgave zal je een mail ontvangen met de exacte starttijd en locatie.
De kosten zijn: €3,-

Tijdens de activiteit krijgen jullie wat drinken en wat lekkers voor onderweg en maken jullie kans op een mooie prijs! 

Opgeven doe je via deze LINK

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven