TOTO The Stage, Mike Gerritsen wil mooiste supporterslied

BORCULO – Coronatijd of niet, een nieuw jaar betekent voor Mike Gerritsen nieuwe kansen. Los van het feit dat optreden er voorlopig niet in zit, doet hij er alles aan om niet op dood spoor te beladen. Zodoende bracht hij afgelopen donderdag de track DECIBEL samen met TychoSmit uit en staat de volgende release, genaamd Reach The Top, gepland voor aanstaande woensdag (3 maart). Genaamd naar de droom van beide DJ/Producers die de top van de Hardstyle scène willen bereiken. Tycho die is nog maar kortgeleden de dj-wereld ingerold, met Mike als zijn voorbeeld.

Tracks zijn te beluisteren via:

Koning van het supporterslied
De eerste single van Mike Gerritsen is regionaal goed beluisterd met meer dan 11.000 weergaven op YouTube en meer dan 34.000 plays op Spotify. Met deze single is Mike deelnemer aan TOTO The Stage.

Over TOTO The Stage
Voetballiederen brengen sfeer in het stadion en zorgen voor steun richting de spelers. Maar waar normaal uit volle borst gezongen wordt, is het nu helaas stil. Om de stilte te doorbreken presenteren we The Stage; het digitale theater waar het zingen gewoon doorgaat! TOTO en FC Twente gaan hier samen op zoek naar de mooiste uitvoering van een supporterslied. 

De deelnemers aan The Stage maken kans op dikke voetbalprijzen én een enorm publiek. Meedoen is eenvoudig en de competitie werkt heel simpel; de inzending met de meeste stemmen wint. De drie populairste inzendingen op donderdag 4 maart gaan door naar de finale. Deze drie finalisten beginnen weer op nul en gaan samen met TOTO en FC Twente op jacht naar publiek en dus zoveel mogelijk stemmen. De deelnemer met de meeste stemmen op 12 maart kroont zich ‘Koning of Koningin van het supporterslied’ én pakt de hoofdprijs: twee seizoenkaarten voor het seizoen 2021/2022!

Wil jij dat Mike kan maakt op de titel? Dan kun je hier op hem stemmen: https://thestage.toto.nl/fctwente/96/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven