Talententuin start samenwerking met lokale horecaondernemers


BERKELLAND – In de week van 19 t/m 23 april vindt de Achterhoekse Talententuin plaats: een online event waar jongeren en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten. Met op donderdagavond een gezellige afsluitende bingo-avond met te gekke prijzen, waaronder een seizoenskaart bij de Graafschap, personal training of een maandlidmaatschap bij Aerofitt/Anytime fitness.

Adelin Lankveld, projectmanager van de Talententuin; ,,De bingo op donderdagavond 22 april start vanaf de website talententuinachterhoek.nl om 20.00 uur. Voor deze gezellige bingoavond heeft de Talententuin haar handen ineen geslagen met lokale horeca ondernemingen. Jongeren kunnen bij horecagelegenheden in heel de Achterhoek hun gratis bingokaarten afhalen. Mochten zij de avond helemaal compleet willen maken en de lokale horecaonderneming willen steunen, dan kunnen zij ervoor kiezen ook een borrelpakket bij hun bingokaart te bestellen. De volledige opbrengst zal naar de horeca gaan, om hen een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd. De horeca is enthousiast aan de slag gegaan om lekkere pakketten samen te stellen voor deze gezellige avond en kunnen niet wachten om de jongeren weer een leuke avond te bezorgen.

Naast deze bingo is er ook nog een tof programma met interessante webinars, speeddates, bedrijfsbezoeken en leuke bedrijfspresentaties te volgen voor jongeren. Aanmelden is nog mogelijk. Weten welke horecaonderneming bij jou in de buurt meedoet, of opgeven voor een ander programmaonderdeel? Dat kan via http://www.talententuinachterhoek.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven