Wederom storing bij Caiway


BORCULO/GEESTEREN/GELSELAAR/HAARLO – Moedeloos worden ze er van, de klanten van Caiway. Stichting Centrale Antenne Inrichting Borculo (SCAI Borculo) verkocht haar netwerk in 2013 aan CIF. Via Caiway (en inmiddels ook Delta) worden via glasvezel TV, internet en telefoondiensten aangeboden in de voormalige gemeente Borculo. Echter regent het storingen bij het bedrijf en klagen de klanten steen en been. Keer op keer worden de diensten onderbroken. Vandaag, woensdag 26 mei, is het wederom zover. Sinds 19.00 uur komen de klachten via social media binnen en inmiddels heeft het bedrijf zelf ook gereageerd. De klanten wordt om begrip gevraagd, hoelang de storing gaat duren is niet bekend.

Verklaring Caiway:
Op dit moment gaat er iets niet goed in ons netwerk waardoor diensten mogelijk niet werken zoals je gewend bent. We zoeken uit wat er aan de hand is. Zodra we meer weten, maken we dat hier bekend. Bedankt voor je begrip.
→ Update 20.26 uur
Zoals je mogelijk hebt gemerkt, werkt interactieve televisie niet naar behoren.
We werken aan een oplossing. Onze website is moeilijk bereikbaar. Op dit moment bellen ook veel mensen naar onze klantenservice, waardoor je er mogelijk niet doorheen komt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven