Workshop ‘Lego WeDo zweef-challenge bij BIEBlab Kunstwijs


BERKELLAND – Vanaf begin juni wordt BIEBlab Kunstwijs weer gewoon in de Bibliotheek georganiseerd. Het thema van de eerste workshop is: ‘Lego WeDo zweef-challenge’. Je kunt op 2 juni terecht in Ruurlo, op 9 juni in Eibergen en op 10 juni in Lichtenvoorde. In alle vestigingen vindt het BIEBlab plaats van 15.00-16.30 uur. Het aanmelden kan weer via http://www.oostachterhoek.nl/BIEBlab en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab Kunstwijs speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Lego WeDo zweef-challenge
Ken je onze geweldige LEGO WeDo-dozen al? Daarmee kun je allerlei ontwerpen maken en bouwen, en deze programmeer je daarna met een app. In deze workshop krijg je de opdracht om je LEGO bouwwerk al bungelend aan een lijn over een ravijn te laten bewegen. Heb je hem goed gebouwd en geprogrammeerd en haalt hij de overkant? Of stort hij te pletter? Spannend!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Muziek en Kunstwijs’
Twee keer per maand worden er in drie vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand en in Lichtenvoorde op de tweede en vierde donderdag van de maand. De ene keer verzorgt ‘Muziek en Kunstwijs’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag. Natuurlijk houden we ons bij deze activiteit aan de voorschriften v.w.b. het voorkomen van de verspreiding van Corona.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven