Statiegeld sparen bij AH en COOP in Borculo voor HelemaalGroen


BORCULO – Elke woensdag gaan twee deelnemers van HelemaalGroen, Judith Woertman en Wim Maclean samen op pad om een ronde te maken. Inmiddels hebben ze al meer dan 1.000 kg zwerfvuil opgehaald. Toen ze bij de Lichtenhorst Borculo bezig waren, werden ze aangesproken door Nico, een medewerker van de COOP, met de vraag of ze niet vaker wilden langskomen, want wat extra hulp kunnen ze wel gebruiken. “Voor wat hoort wat”, was hun reactie met een lach, met als resultaat dat nu de manager van de AH, Falco Otterloo, samen met de manager van de COOP Julian van der Plas, tegelijk een statiegeldactie organiseren ten gunste van de Stichting HelemaalGroen. In de maanden juli, augustus en september gaat de totale opbrengst naar dit goede doel, aangevuld natuurlijk met een gezamenlijke bijdrage van de AH en de COOP.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven