Sander Vlierhaar uit Rietmolen introduceert online bierbazar


RIETMOLEN – Ben je een echte bier liefhebber of wil je ontdekken wat er naast gewone pils nog meer te verkrijgen is? Dan ben je bij ‘Bierzar.nl’ aan het juiste adres. Speciaal bier is sinds enkele jaren een enorme trend en is wellicht het afgelopen anderhalf jaar nóg populairder geworden vanwege het feit dat door het coronavirus veel mensen thuis moesten blijven. Na het hamsteren van eten en wc-papier, vloog het bier bij de supermarkten en slijterijen de deur uit. Doordat alle horecagelegenheden dicht moesten, kon er geen bier meer worden gedronken in de kroeg. Bierliefhebbers gingen massaal naar de supermarkten en bierwinkels toe om toch hun favoriete biertje te kunnen blijven drinken.

Dit heeft Sander Vlierhaar, het gezicht achter Bierzar, en zelf groot liefhebber van speciaal bier, doen besluiten om een eigen webshop te starten. Na veel voorbereiding is sinds een maand zijn website live en mag hij nu al spreken van een succes.

Assortiment
Het assortiment van ‘Bierzar’ kun je gerust bizar noemen. Er is namelijk keuze uit bijna 100 verschillende bieren. Van een heerlijk Weizen tot een frisse IPA en van een lekker Blondje tot een mooie Stout. Voor ieder seizoen zoekt Sander bijpassende bieren., Zo zijn er nu verschillende Weizen te bestellen en in september zullen de eerste Bokbieren verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende streekbieren en mooie exclusieve ‘Barrel Aged’ versies te vinden. Dit is de manier waarmee Sander zich wil onderscheiden van de rest. Een ‘supermarkt biertje’ zal je dan ook niet snel tegenkomen in zijn assortiment. ”Niets ten nadele van de bieren welke je in de supermarkt kunt kopen, maar hier raak je als liefhebber toch een keer op uitgekeken” zegt de kenner. Sander is altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste bieren om op die manier zijn webshop vernieuwend te houden en te onderscheiden van de concurrenten. Dit doet hij door nauw contact te houden met de brouwerijen in de regio en de groothandels waarmee hij samenwerkt.

UNTAPPD
Een welbekende app voor de speciaal bier liefhebber is ‘UNTAPPD’. Een platform waarop men alle denkbare bieren een rating kan geven, variërend van 0 tot 5 sterren. ‘Bierzar.nl’ is binnen deze app te selecteren als aankooplocatie. De bieren die reeds zijn ingecheckt via Bierzar hebben mooie scores behaald. ”Ik wil zeker geen troep verkopen, daarom koop ik alleen bieren in welke een rating hebben van 3.40 of hoger” zo vertelt Sander enthousiast. Daarnaast proeft en beoordeelt hijzelf ook alle bieren voordat deze in zijn assortiment komen.

Geschenken
Naast dat je kunt kiezen uit alle los verkrijgbare bieren, kun je ook een keuze maken uit één van de vooraf samengestelde pakketten, zoals de ‘Weizen-Box’, ‘Ladies-Box’ of de ‘Ontdekkingsreis’. Tevens kun je terecht voor cadeaubonnen of geschenken, welke op maat worden samengesteld naar de wens van de klant. Ditzelfde geldt voor de Proeverij pakketten; ook deze worden volledig naar de wensen van de klant samengesteld om hen een mooie avond te bezorgen.

Voor meer informatie zie http://www.Bierzar.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven