Winkels in Eibergen gaan zaterdag weer open


EIBERGEN – Vanuit heel het land bereiken ons berichten dat ondernemers zaterdag 15 januari weer massaal open gaan. Woensdagavond werd bekend gemaakt dat de winkels in het centrum van Eibergen komende zaterdag de deuren ook weer gaan openen. Inmiddels hebben meerdere burgemeesters in de Achterhoek aangegeven niet te gaan handhaven als ondernemers besluiten hun zaak te openen. De centrum ondernemers hebben het college van B & W in Berkelland geïnformeerd over de op handen zijnde opening. “We roepen iedereen op om gezellig te komen winkelen zaterdag in Eibergen, de ondernemers gaan hun best doen om leuke acties en activiteiten te ondernemen. Veel ondernemers staat het water aan de lippen, dus zij kunnen een bezoekje aan hun winkels goed gebruiken”. Zeggen de centrum ondernemers van Eibergen.

“Welke beslissing er vrijdag ook valt binnen het kabinet de ondernemers in Eibergen gaan open”. Geven de gezamenlijke ondernemers enthousiast aan. “Dus maak alvast een afspraak bij je favoriete kapper, kom gezellig even een lekker kopje koffie drinken en je kan eindelijk dat leuke jasje uit de etalage passen”.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Winkels in Eibergen gaan zaterdag weer open”

  1. En terecht , het moet nu afgelopen zijn met opsluiten van burgers en sluiten van winkels. We moeten leren leven met de griep is nooit anders geweest. Ik ben super blij voor de winkelliers toppie.

  2. Ben helemaal voor!!!!! Lock down heeft niets opgelost. Als iedereen de nodig afstand bewaard, moet dit kunnen. Het kabinet heeft makkelijk praten met hun riante salarissen, De middenstand en gewone burger moet sappelen om alle ballen hoog te houden

  3. Gezellig dat andere ondernemers het goede voorbeeld volgen waar mijn favoriete horecaonderneming in de regio om bekend staat. Buurthuis Het Geschilde Tomaatje is namelijk nog nooit dicht geweest. Heb hier zelfs nog een enig familie uitje gehad tijdens de lockdown. We kregen zelfs klantenkorting op onze overnachting in de badkuip!
    Ben nu wel benieuwd of de andere ondernemers ook het Buurthuis gaan volgen op andere manieren. Bijvoorbeeld bij elke rat die je doodmept in de keuken, twee gratis bier.
    Groetekes

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven