Albert Heijn Eibergen roept op ludieke wijze winkelmandjes terug

EIBERGEN – Elke grootgrutter heeft er mee te maken: Winkelmandjes die verdwijnen uit de supermarkt. Albert Heijn Eibergen plaatse vandaag een ludieke oproep op Facebook met als doel het terug laten keren van vele winkelmandjes. Hieronder de tekst zoals deze te lezen valt op Facebook:

“GEZOCHT!! WINKELMANDJES

Afgelopen maanden verdwijnen er opnieuw op raadselachtige wijze veel winkelmandjes bij de Albert Heijn in Eibergen. Op camerabeelden is vastgelegd dat er weer een grote groep rebelse winkelmandjes, in een keer de deur uit lopen. Hun vrijheid tegemoet! Ze gaan wederom op zoek naar plekjes zoals kasten bij mensen thuis, in de garage of zelfs gewoon in de kofferbak van auto`s. Wat deze winkelmandjes niet weten is dat hun levensduur in zo`n omgeving drastisch wordt verminderd. Om het uitsterven van deze mandjes te voorkomen is het allerbeste om de mandjes in hun veilige leefomgeving, de Albert Heijn in Eibergen, terug te plaatsen.

Wie 1 of meerdere van deze mooie winkelmandjes heeft gezien of weet waar deze zich bevinden kan contact opnemen met de Albert Heijn in Eibergen. De mandjes zijn niet gevaarlijk en makkelijk hanteerbaar, dus u kunt er ook voor kiezen om ze op te pakken en mee te nemen naar de Albert Heijn.

We rekenen op jullie, beste facebook vrienden!!” 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Albert Heijn Eibergen roept op ludieke wijze winkelmandjes terug”

  1. Nee !! het bakje is niet bij de prijs inbegrepen….
    Begin mij wel af te vragen of al die BakjesBonzen bij de verschillende GrootGrutters wel is bij een Boekhandel of kledingzaak zijn geweest.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven