Hans Pelle deelt taart uit


RUURLO – Donderdagavond heeft Hans Pelle een mooie, lekkere PvdA taart (gemaakt door Bakkerij Stroet) af geleverd bij 10 enthousiaste bestuursleden van Reurpop in Ruurlo. “Deze organisatie, die net als vele andere organisaties gehinderd werd door Corona en daardoor twee maal Reurpop hebben moeten annuleren, verdienen deze taart voor hun tomeloze inzet en maatschappelijke betrokkenheid bij de gemeenschap van Ruurlo en Gemeente Berkelland”. Zegt Pelle.

Nog meer taart
Kent u ook een instelling of organisatie die zich belangeloos, met maatschappelijke betrokkenheid inzet voor de gemeenschap en in Uw ogen recht heeft op een taart? Meld het Hans en hij gaat een taart brengen! Neem contact op met Hans Pelle (tel: 06-10726383).

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Hans Pelle deelt taart uit”

  1. Nee Max, de € 22,50 euro per taart, is betaald door de leden van de PvdA.
    Wellicht was een belletje naar mij beter geweest, alvorens je zoiets laat plaatsen. En Stroet in Neede is voor ons gewoon een lokale ondernemer.

    Groeten en een fijne dag!

    Hans Pelle

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven