Spoor van vernielingen in Ruurlo


RUURLO – Van 26 op 27 februari 2022 zijn er op diverse plaatsen in Ruurlo vernielingen gepleegd. Op diverse plaatsen werden gebouwen en auto’s bespoten met zwarte en witte verf. Dat gebeurde onder andere aan het Rikkelder, Domineesteeg, Kerkstraat, Wildenborchseweg en Beatrixlaan. De politie heeft de aangiften opgenomen en is een onderzoek begonnen. In die zelfde nacht viel er in Ruurlo een man in een vijver bij een huis waar hij vlak daarvoor een wijnfles tegen de muur had gegooi. 

Getuigen of slachtoffer 
Bent je ook slachtoffer van vernieling dan kan je aangifte doen via politie.nl. Heb je iets verdachts gezien of gehoord die nacht? Bel dan met de politie via 0900-8844. Zie je foto’s of filmpjes langskomen op sociale media meldt het bij @digitaal_wijkagent_berendjager of @jeugdagent_berkelland_martijn

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven