Verdachte collectanten in Eibergen

EIBERGEN- Op de redactie van Nieuws uit Berkelland komen meerdere reacties binnen van mensen die een vervelend gevoel overhouden aan een bezoekje van twee collectanten. “Bij ons stonden twee jongens aan de deur die zeiden dat ze kwamen collecteren voor de leprastichting. Toen ik zei dat ik via de bank betaalde liepen ze nors weg”. In Berkelland is op dit moment geen collecte door de lepra stichting aangevraagd. Iemand vroeg de mannen om zich te identificeren, dit deden ze met een kaart. Deze leek nep. Komen deze jongens ook bij jou aan de deur en vertrouw je het niet? Bel dan de politie.  

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Verdachte collectanten in Eibergen”

 1. Heb contact gehad met leprastichting en in de berichten staat duidelijk dat ze collecteren bij mij in de wijk en dat het wel klopt.
  Lariksweg 36, Eibergen.

 2. Aan de Meidoornstraat ook. Ze hadden geen collectebus, maar een tablet waarop je jouw gegevens in kon voeren. Uiteraard hier niet op ingegaan. Ik vertrouwde het niet.

 3. Beste inwoners van Berkelland,

  Het klopt inderdaad dat er wervers van ons (de Leprastichting) donateurs werven aan de deur in Berkelland. Zij kunnen zich identificeren en zijn herkenbaar aan een grijze jas, met een oranje logo ( van de Leprastichting welteverstaan). ook werken zij met een Ipad om de gegevens op te nemen. Mocht u klachten hebben, of vragen, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze donateursservice op tel: 020-5950500, of via een mail naar [email protected].
  Met vriendelijke groet,
  Marjolein Valk

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven