Weduwe Karel Stegeman overleden


RUURLO – Reina Stegeman, de weduwe van Karel Stegeman is afgelopen week op 89 jarige leeftijd overleden. Karel Stegeman is de naamgever van het internationale jeugdtoernooi dat elk jaar tijdens het Pinksterweekend wordt georganiseerd bij v.v. Ruurlo. De organisatie plaatste een In Memoriam op haar facebookpagina. Deze lees je hieronder. 

“Ons bereikte het bericht dat Reina Stegeman afgelopen woensdag, omgeven door haar dierbaren, op 89-jarige leeftijd is overleden.
Reina, weduwe van Karel Stegeman, naar wie ons toernooi is vernoemd, heeft de afgelopen 38 jaar ons toernooi een warm hart toegedragen. Decennialang heeft zij een bijdrage geleverd aan het verzorgen van de lunches voor onze deelnemende teams, was zij eregast tijdens de openingsceremonie en, tot voor een paar jaar, overhandigde zij na afloop van het toernooi de prijzen aan de teams. Hoewel Reina dit laatste met enige schroom deed, ze stond niet graag in de belangstelling, verstond zij de kunst om op zeer warme en welgemeende manier haar waardering en trots op ons over te brengen. Reina, rust zacht. We wensen Bert en Dini, Hetty en Han en de kleinkinderen sterkte”.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Weduwe Karel Stegeman overleden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven