Agrariërs op VVD kieslijst met tractor op campagne


BERKELLAND – De agrarische sector speelt een prominente rol in Berkelland. Om dit te benadrukken reden de kandidaten op de kieslijst van de VVD zaterdag door het centrum van Borculo. “Hiermee onderstreept de Berkellandse VVD dat ze opkomt voor de belangen van de agrarische sector”. Zegt lijsttrekker Marcellino Kropman. “Daarnaast delen ze die dag flyers uit waarin de VVD terugblikt op de afgelopen jaren wat ze voor de boeren in Berkelland heeft betekend en dat ze voor de sector klaarstaat de komende jaren”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Agrariërs op VVD kieslijst met tractor op campagne”

  1. zwarver gait

    De veeveedee is blijkbaar bevreesd dat obl/bbb de stemmen gaat trekken voor 16 maart en dat terwijl deze week jesse klaver de enige juiste reaktie gaf op de gasboeren, oftewel de siertelers moeten eruit, zijn we ook meteen van het gif af.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven