Al ruim 1300 Berkellanders brachten maandag hun stem uit

BERKELLAND – Vandaag waren er van 7.30 uur tot 21.00 uur vier stembureaus in Berkelland geopend. Er kon gestemd worden op het gemeentehuis (Borculo), de Kronenkamp (Neede), De Huve (Eibergen) en het Kulturhus (Ruurlo). Op deze vier locaties kan ook dinsdag weer gestemd worden. Woensdag zijn vervolgens alle 27 stembureaus in Berkelland geopend. Om 20.00 uur maandagavond hadden 1373 stemgerechtigden hun stem reeds uit gebracht. Dat komt neer op een opkomst van 3,8%.

Bennie Morsink stemt in Borculo 
OBL lijsttrekker Bennie Morsink stemde maandagavond op het gemeentehuis. Ook partijgenoten Evelien Daalwijk, Eddie van de Steeg en dochter Inge Morsink waren in Borculo om te stemmen. Morsink was goed gemutst. “Mijn verwachting is dat we 5 a 6 zetels gaan binnen slepen. Het is de komende dagen aan de kiezer”. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Al ruim 1300 Berkellanders brachten maandag hun stem uit”

 1. Kiek an,

  De eerste vier stemmen voor OBL BBB bun’t binnen,

  Jammer dat Bennie Morsink nog geen uitgebreid interview heeft gegeven. Wat gaat OBL BBB de komende jaren doen?

  Ie mag gewoon plat proaten; de boeren redt zich d’r wel met.

  Het wordt hoogste tied dat de enorme kroam in gemeente Berkelland wordt op-a-rum-t.

  Alleen OBL BBB geet de komende joaren echt …D’RAN… !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven