Anjo Bosman keert niet terug in de raad

BERKELLAND – Anjo Bosman keert niet terug als raadslid namens Gemeentebelangen Berkelland. Dat heeft Bosman vandaag bekend gemaakt. “Nu de verkiezingen achter de rug zijn en Gemeentebelangen terug gegaan is naar twee zetels, is het goed om veranderingen en vernieuwingen door te voeren”. Laat Bosman in een verklaring van haar partij weten. “Het doel is om Gemeentebelangen Berkelland weer terug te krijgen naar het niveau van voor de verkiezingen”.

Bosman, lijsttrekker tijdens de afgelopen verkiezingen, geeft aan dat de aandacht in de raad naar Gemeentebelangen moet gaan en niet naar haar als persoon. Ingrid van Dijk en Rudie van de Esschert zullen komende periode de raadsleden van Gemeentebelangen Berkelland zijn. Bosman zal achter de schermen actief blijven.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Anjo Bosman keert niet terug in de raad”

  1. Zo , dus toch FUNCTIE ELDERS.

    Er zijn vast wel gemeenten die nog een wethouder van buiten willen halen. Deze is gratis op te halen!

    De enige juiste beslissing.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven