Bakker Stroet maakt lange vlecht van marsepein voor AMI kappers Borculo


NEEDE/BORCULO – AMI kappers heeft op dit moment een landelijke actie voor alle medewerkers. De opdracht is duidelijk, maak de langste vlecht. “Nou denken wij altijd verder dan standaard”. Zegt Sanne Bonkink van AMI Kappers in Borculo. De kapsters schakelden de hulp in van Bakker Stroet uit Neede, die is altijd wel in voor dergelijke uitdagingen. “Chantal kwam met het idee om een hele lange vlecht van marsepein te maken, omdat we de vlecht uiteindelijk in delen willen verkopen voor het goede doel”. Zo gezegd zo gedaan en zo ging een delegatie van AMI kappers vrijdag naar Bakker Stroet om te vlechten.

Bakker en kapper vlechten allebei
Vlechten is voor een bakker een dagelijkse bezigheid, net als voor een kapper. Daar kwam dus een mooie samenwerking uit. Het is natuurlijk nog even afwachten of AMI Kappers Borculo uiteindelijk de interne wedstrijd zal winnen, maar origineel is het sowieso al.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven