Ben of ken jij de Jamkoningin van 2022?

NEEDE – De Jamkoningin is al jaren het gezicht van de Nationale Jammarkt Neede. Deze unieke markt is al jaren een groot succes en trekt vele duizenden bezoekers. Elk jaar straalt er een dame op deze fruitige Jammarkt.

Hele dag
De Jamkoningin wordt aan het begin van de markt bekend gemaakt en loopt vervolgens de hele dag over de markt om bezoekers en standhouders te spreken. Voor de Jamkoningin van 2022 is de organisatie op zoek naar een spontane dame met een fruitige uitstraling, die het gezicht van deze unieke markt wil zijn. Ouder dan 18 jaar, houdt van jam, heeft gevoel met Neede en vindt het leuk om te stralen op deze fruitige markt.

Als Jamkoningin wordt van je verwacht dat je op 17 augustus tijdens de markt en 18 augustus bij de ouderenmiddag de hele dag beschikbaar bent. Gedurende de rest van het jaar kun je bij een aantal activiteiten aanwezig zijn om jezelf, de Jammarkt en Neede in het zonnetje te zetten.

Ben jij de perfecte persoon voor onze wereld van zomerse zoetigheid? Meld je dan aan via het aanmeldformullier op website

Je hebt tot zaterdag 9 april de tijd om je aan te melden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ben of ken jij de Jamkoningin van 2022?”

  1. Ikweetwatjijdeed

    Ik ben de nieuwe jamkoningin, ik trek toch al elke donderdagavond een jurkje aan met pumps en pruik.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven