Bizar ongeval met trein in Beltrum

BELTRUM – Zaterdagavond, even na 18 uur, zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een opmerkelijk ongeval op het spoor aan de Nijkampsweg. Een trein reed daar namelijk tegen een tuinhuisje. Dit tuinhuisje stond op een dieplader welke achter een tractor zat. Het tuinhuisje werd door een aantal jongeren verplaatst over de openbareweg. Door een inschattingsfout kwam het tuinhuis vast te staan op het spoor. Toen de trein naderde was een aanrijding onvermijdelijk.

Grote ravage
Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. De trein raakte beschadigd, evenals het tuinhuis en twee elektriciteitskasten die langs het spoor stonden. De ravage was enorm. In de trein zaten tien passagiers. Het treinverkeer ondervond grote hinder van het ongeval.  

Foto: Prorail 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bizar ongeval met trein in Beltrum”

  1. Beste Tonny, als je in Lievelde op de trein stapt naar Ruurlo dan doorkruis je het buitengebied van Beltrum.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven