“Eindelijk weer hardloopevenement in Gelselaar, de OVM Gaanzeloop na 2 jaar afwezigheid vanwege corona terug op de agenda op 26 Maart 2022”


GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar organiseert op 26 Maart a.s. de 4e OVM Gaanzeloop na de herstart van dit evenement in 2017. Na 2 jaar afwezigheid vanwege de corona, is de organisatie blij dat we het evenement waar vele lopers naar uitkijken weer mogen organiseren. “We zien er naar uit om de vele lopers zowel sportief als recreatief te mogen verwelkomen op sportpark de Benneker in Gelselaar op zaterdag 26 Maart 2022”.

Vorige eeuw
Met ouderwets mooie routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 Engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

Elk niveau
De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.
“Je bent van harte welkom als deelnemer of als supporter. We hopen wederom op een grote deelname en kunnen bijna niet wachten om alle hardlopers weer te mogen begroeten”.

Afstanden en starttijden
16.1 KM (10 engelse mijlen) 13.15 uur
5 KM 13.30 uur
10 KM 13.40 uur
2.5 KM 15.00 uur

Voorinschrijving mogelijk tot 23 maart anders op de wedstrijddag 26 Maart 2022
Locatie Sportpark De Benneker in Gelselaar.
Deelnemers kunnen zich nu al aanmelden via de website www.egvv.nl
www.egvv.nl/pages/gaanzeloop/inschrijven.php

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven