GroenLinks Berkelland plant boom in Ruurlo


BERKELLAND – GroenLinks Berkelland plant al enkele jaren in het voorjaar ergens in Berkelland een boom of struiken. Vorig jaar is er een knotwilg geplant in de Midwinterhoornplantage tussen Haarlo en Eibergen. “Een paar jaar gelden hebben we een eik gepland in Ruurlo. Die boom heeft het door de droogte van de afgelopen jaren erg moeilijk en groeit niet goed. Daarom is besloten om een extra boom in Ruurlo te planten”. Zo legt Jan Lenselink van GroenLinks uit.

Tiny Forests
Op zaterdag 12 maart om 09.30 uur planten leden van GroenLinks een walnotenboom (Juglans regia) op de hoek van de Nieuwe Weg en Enkeerdlaan. “In ons verkiezingsprogramma pleiten wij voor het planten van 10.000 bomen in Berkelland onder andere door de aanleg van zogenaamde “Tiny Forests” (kleine bosjes) Door jaarlijks ook zelf een boom te planten geven wij al een aanzet voor deze bosjes”.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “GroenLinks Berkelland plant boom in Ruurlo”

  1. Serieus welke imbeciel schroeft nu een bord met een dikke bout in een boom.. en dat noemt zich GroenLinks. Onvoorstelbaar wat een onkunde en zelfs strafbaar!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven