Politie treedt op tegen filmende bestuurders op N18 bij Neede

NEEDE – De politie heeft donderdagmiddag een aantal automobilisten beboet vanwege het maken van beeldmateriaal van een ongeval op de N18 in Neede. De overtreders kunnen over enkele weken een bon in de brievenbus verwachten.

De N18 was donderdagmiddag ter hoogte van Neede tijdelijk afgesloten door een eenzijdig ongeval met een vrachtwagen. De politie heeft daarbij ook gecontroleerd op automobilisten die langs de afzetting reden en met hun telefoon in de hand zaten om te filmen of te fotograferen. De boete van het maken van beeldmateriaal bedraagt 350 euro.

Een vrachtwagen is donderdagmiddag op de N18 ter hoogte van Neede op zijn kant geraakt door een klapband en in een sloot terechtgekomen. Hierdoor werd de N18 in de richting van Eibergen afgesloten ter hoogte van Neede. Al het verkeer vanuit de richting van Enschede is via de oude N18 naar Eibergen gestuurd.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Politie treedt op tegen filmende bestuurders op N18 bij Neede”

  1. Ikweetwatjijdeed

    Dan heb je zoiets gefilmd en dan staat het op je geheugenkaart. En dan?…. nou gefeliciteerd met niks.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven