Stemwijzer voor Berkelland


BERKELLAND – Op maandag, dinsdag en woensdag (14, 15 en 16 maart) mogen we weer naar de stembus. Het is belangrijk om te gaan stemmen zo wordt altijd gerept, maar toch weten veel mensen totaal niet waarop ze moeten stemmen. Lokaalstemmen is vaak een stem op een bepaald persoon. Dat kan heel goed uitpakken natuurlijk, maar weet je wel welke standpunten de partij achter de persoon in neemt? Om daar achter te komen maakt de Gemeente Berkelland gebruik van Mijnstem hulp. Vul deze in en daar rolt een stemadvies uit. Je vindt de Mijnstem via deze LINK, vul daar je postcode in of zoek bij de ‘B’ naar Berkelland.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Stemwijzer voor Berkelland”

  1. Batman, ben jij wel te vertrouwen, je durft niet eens je echte naam te noemen. De por verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven