De Grossier in Neede in een nieuw slagersjasje


NEEDE – Hennie Maurix is geen onbekende in het slagersvak. Al van jongs af aan stoomt het slagersbloed door zijn lichaam. Hoewel Hennie de 65 jaar inmiddels al heeft bereikt is hij in 2019 toch nog een nieuwe slagerij gestart in Neede. Met name zijn vrouw wilde graag een zaak openen, maar Hennie doet dit dan wel gelijk goed en gaat enkel voor kwaliteit. Sinds begin dit jaar zijn ze met een grondige verbouwing bezig. Geheel vernieuwde productieruimtes en een compleet nieuwe winkel zijn het resultaat. Enthousiast laat hij zijn bedrijf zien, de winkel bij binnenkomst, de slagerij er achter en de koelcellen er naast.

Nog meer ontwikkelingen
De winkel is inmiddels in zijn nieuwe vorm geopend, maar er komen nog wel nieuwe ontwikkelingen aan. Zo starten ze volgende week met de verkoop van kip en broodjes vlees. Met de slagerij richten ze zich voornamelijk op de consumenten, maar daarnaast is er ook de vleesgroothandel, bedoeld voor de export, foodindustrie, en horeca. Achter in de productieruimtes zijn ze nog met de vloer bezig, wat nog een paar weken zal duren. Dan zijn ze ook echt klaar om deze markt te bedienen.

“We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen, door de gunstige locatie en de slimme inkoop kunnen we onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden, maar wel met de beste kwaliteit.” De Grossier Slagerij bied tevens een groot assortiment maaltijdcomponenten “Wij maken het vlees voor in de maaltijden, kant en klaar met de juiste kruiden en sauzen” aldus Maurix.

Openingstijden
Je kan de slagerswinkel aan de Nijverheidsweg 2a bezoeken op woensdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur. De vleesgroothandel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.30 uur en zaterdags tussen 07.00 en 13.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Grossier in Neede in een nieuw slagersjasje”

  1. Jammer dat hij net als Eppink en Elite dit buiten het centrum doet van Neede!
    Nu leegstand van winkels en te veel horeca met terrasjes
    Doen de boodschappen in Neede en winkelen in omgeving

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven