Eetcafé Ten Haken geopend in Eibergen


EIBERGEN – Eetcafé Ten Haken heeft haar deuren aan het Hagen 22a in Eibergen geopend. Remon ten Hake en Lisette Kramer runnen inmiddels al heel wat jaren samen Ten Hake Foodservice. Vanuit Neede bezorgden zij van maandag tot en met vrijdag maaltijden in Eibergen en Neede. Zowel tussen de middag als aan het eind van de middag is Ten Hake Foodservice onderweg naar haar klanten met heerlijke verse maaltijden. Neede is door Remon en Lisette ingeruild voor Eibergen.

Eetcafé
Remon en Lisette hebben namelijk een locatie gevonden waar vanuit ze niet alleen maaltijden gaan bereiden en bezorgen, maar ze gaan er dus ook een Eetcafé runnen. Eetcafé Ten Haken zag afgelopen week het levenslicht aan het Hagen 22A in Eibergen. Reserveren kan via  www.th-eetcafe.nl of bel 0683418744. Wij namen even een kijkje in het nieuwe onderkomen van het tweetal. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eetcafé Ten Haken geopend in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven