film: Historische Trekkerclub Rietmolen organiseert weer toertochten


RIETMOLEN – De HTCR nodigt iedereen die een ‘oldtimer’ in de schuur heeft staan uit om mee te rijden. Sinds dit jaar heeft Rietmolen een trekkertoerclub. Deze is gedoopt onder de naam: HTCR (Historische Trekkerclub Rietmolen). Na het grote succes van vorig jaar organiseert Nannique ook dit jaar weer mooie toertochten. De HTCR nodigt iedereen die een ‘oldtimer’ in de schuur heeft staan uit om mee te rijden.

Mooie routes
Nannigue heeft weer mooie routes uitgezet in de omgeving. Dit seizoen is er gekozen voor de volgende data (die altijd op een zondag zijn): 1 mei, 24 juli en 21 augustus aanvang is om 9.30 uur bij Café van Otten in Rietmolen. Ook is er is 22 mei een rit i.s.m. Voorjaarsfeest Markvelde de start is dan om 10:00 vanaf de feestweide in Markvelde. Opgeven kan bij [email protected]

Camera, Interview, Montage: Matthijs Prins
Een RTV sternet productie

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven