Gratis banden oppompen in Eibergen en Borculo

EIBERGEN/BORCULO – Op 2 locaties in Berkelland kun je nu gratis de bandenspanning van je auto controleren. In samenwerking met Band op Spanning heeft de gemeente Berkelland bij de Action en COOP in Borculo en bij de Jumbo in Eibergen een slimme bandenpomp laten plaatsen.

24 uur per dag
De Slimme bandenpomp is 24 uur per dag eenvoudig te gebruiken. Je vult je kenteken in en zo krijg je de juiste bandenspanning voor jouw auto te zien. Het touchscreen display helpt met het juist instellen en geeft tijdens het gebruik weer wat er gebeurt. Na afloop zie je direct de besparingen in euro’s, liters brandstof en verminderde uitstoot.

Het gemakkelijke gebruik stimuleert dat automobilisten zelf (vaker) de spanning controleren. Want hoewel je eigenlijk elke 2 maanden je bandenspanning zou moeten controleren, gebeurt dit in de praktijk vaak niet.

Minder CO2
Het kost een auto minder moeite om een harde band te laten rollen, dan een zachte band. Door de banden op de juiste spanning te hebben, stoot je minder CO2 uit, verbruik je minder brandstof en bespaar je dus op je kosten. Ook slijten harde banden minder snel. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan één van Slimme Bandenpompen in Berkelland!

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Gratis banden oppompen in Eibergen en Borculo”

  1. Dan sta je bij de jumbo probeert de banden op te pompen geeft apparaat aan dat er te weinig zon is geweest om de banden van lucht te voorzien en dat terwijl de zon scheen
    Ik zeg doei

  2. Gratis lucht vd gemeente en vuilnis bakken uit buitengebied
    Hoe houden we berkelland schoon!!!

  3. Kan elke keer niet pompen staan gewoon auto’s continue ervoor geparkeerd. Ga ik er een uur later weer langs. Staat dezelfde auto er nog steeds. Wat is het voor nut. Goed idee slechte locatie. Hoop dat ze er wat aan gaan doen. Anders is het echt zonde.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven