HCR Prinsen volgende week weer vaccinatie locatie

HAARLO – GGD Noord- en Oost Gelderland is van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 april aanwezig bij HCR Prinsen in Haarlo voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Je kunt er terecht zonder eerst een afspraak te maken.

De tijdelijke locatie bij HCR Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo is van donderdag 14 april tot en met zaterdag 16 april geopend van 11.00 tot 19.30 uur. Je kan binnenlopen zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is alleen voor iedereen van 18 jaar of ouder. Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar moet wel eerst een afspraak gemaakt worden door te bellen naar het landelijke afsprakennummer 0800-7070. Meer informatie www.ggdnog.nl/corona

Lukt het niet om tijdens de openingstijden met eigen vervoer naar Haarlo te reizen dan kunnen inwoners van Berkelland gratis gebruik maken van de Vlearmoesbus. Bel voor een afspraak 06-57326873.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven