Inschrijving Kinderdagkamp Eibergen

EIBERGEN- Zit je dit schooljaar (2021/2022) in groep 3, 4 of 5? En zit je op een Eibergse basisschool of woon je in Eibergen? Geef je dan op voor Kinderdagkamp 2022! Het kamp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus.

Opgeven kan door naar de Oranjemarkt te komen op woensdag 27 april. De kinderdagkampers staan tussen 10.00u en 15.00u ter hoogte van het podium op de Brink. Hier kun je een inschrijfformulier invullen en betalen. Kun je niet naar de Oranjemarkt komen? Laat iemand anders je opgeven, of kom op donderdag 12 mei tussen 19.00 en 21.00 uur naar de 2e inschrijfmogelijkheid bij café Tijink aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Vol is vol, dus wees er snel bij!

Het kamp kost € 40,00*. Dit bedrag dient contant en gepast of via een betaalverzoek bij de inschrijving te worden voldaan. Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers. Bij meer opgaven geldt de volgorde van opgave.  De vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp doen er alles aan om jou een onvergetelijke kampweek te bezorgen!

*Een tweede opgave uit hetzelfde gezin kost €30,00.

Ook organiseert Kinderdagkamp de OEPS (Open Eibergse Podium Show) tijdens de Oranjemarkt. De Open Eibergse Podium Show wordt gevuld met muziek, moppen tappen, dans en ieder ander talent! Geef je op via de website www.kdkeibergen.nl
en steel de show tijdens dit mooie feest! Jong en oud is welkom om zijn/haar kunsten te laten zien.

De inschrijving vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur (vol=vol!) en het OEPS tussen 11:00 en 15:00 uur bij het podium op de Brink.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inschrijving Kinderdagkamp Eibergen”

  1. SilvanSchalken

    Beste organisatie,

    Waar vind ik wat meer informatie over de inhoud vangnet kinderkamp?

    Mvg
    Silvan Schalken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven