Arie en Tineke Kornegoor nemen na 25 jaar afscheid van de “Rolstoel Avond4daagse”


NEEDE – 25 jaar lang zorgden Arie en Tineke Kornegoor ervoor dat mensen die op leeftijd en slecht ter been zijn deel konden nemen aan de Needse avondvierdaagse. Een heuse “duwbrigade” werd in het leven geroepen. Vrijwilligers die iedere avond een rolstoel duwden. Na 25 jaar is het mooi geweest en dragen Arie en Tineke het stokje over aan Ruud ten Hoopen en Alex Temmink Arie en Tineke zijn vrijdagavond na de laatste wandelavond in het zonnetje gezet door de vrijwilligers.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Arie en Tineke Kornegoor nemen na 25 jaar afscheid van de “Rolstoel Avond4daagse””

  1. zwarver gait

    In de tijd dat ik op straat leefde heb ik ook een paar jaar op banken buiten het naturhuis geslapen, alwaar ik ’s morgens gewekt werd door Tineke, die daarna koffie ging zetten terwijl ik me snel schoor in de wasruimte, HARTSTIKKE FIDEEL, van de vrouw van sinterklaas.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven