De imker vertelt in de Kruidenhof


EIBERGEN – Imker Guus ten Brinke laat zondag 29 mei in Kruidenhof te Mallum in Eibergen zien hoe bijen honing maken. Het is in eerste instantie een activiteit voor de jeugd, maar volwassenen mogen ook meelopen tijdens de excursie en demonstratie. Ten Brinke beheert de bijenkasten in de Kruidenhof en zorgt ervoor dat de honing in potten komt om ter plekke te worden verkocht. De deelnemers aan deze activiteit mogen uiteraard ook proeven van wat de bijen geproduceerd hebben.

Hierna mogen de aanwezige kinderen nog waskaarsen maken met echte bijenwas. Meedoen kost voor kinderen 4 euro (inclusief kaarsen maken), volwassenen betalen 3 euro. Het begint om 13.30 uur en opgeven kan tot en met vrijdag 27 mei via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven