Expositie in museum Vunderink Eibergen


EIBERGEN – Op donderdag 26 mei, zaterdag 28 mei en zondag 29 mei exposeren Marco van Deelen en Chris Smeenk in het museum Vunderink, Vunderinkslaan 3, 7151 AT Eibergen. Marco van Deelen is geboren in Rotterdam en kwam met haar man Ton in 1977 naar Eibergen, Ze begon pas op latere leeftijd te schilderen, zonder opleiding, maar met heel veel passie begon ze omstreeks 2013 te schilderen. Haar voorliefde gaat uit naar realistische onderwerpen. Zij schildert met acrylverf op diverse formaten doek, niet in opdracht, maar altijd op zoek naar een onderwerp dat haar aanspreekt. Marco en Chris kennen elkaar van een ander museum en hadden daar al vaak gesprekken over kunst en over eventuele exposities, niet wetende dat ze ooit samen zouden exposeren in museum Vunderink.

Chris Smeenk schilderde veel in zijn jonge jaren en is na bijna 20 jaar in 2019 weer begonnen. Zijn voorliefde is het fantastisch realisme, maar ondertussen zijn de realistische vogelschilderijtjes op facebook al een begrip. Tijdens deze expositie zijn veel schilderijen te zien die hij nog niet eerder heeft tentoongesteld. Het is een combinatie van oud en nieuw werk. Realiteit en fantasie gaan hand in hand.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven