Spectaculaire foto van steenmarter die twee jonge bosuilen heeft opgegeten in Neede


NEEDE – Deze steenmarter zat in een broedkast voor de bosuil. “We gingen hier naar toe om de twee jonge bosuiltjes te ringen”. Zegt Benno Stortelder, ringer voor Vogelwerkgroep Berkelland afdeling Neede. “Samen met collega’s Kees van Rijn en Hennie Alink hebben we met een camera op een telescoopsteel in de kast gekeken, toen zagen we de steenmarter zitten. Helaas had deze rover de jonge bosuiltjes al opgegeten. Op een gegeven moment kwam de steenmarter letterlijk uit de kast. Toen heb ik deze foto spectaculaire foto kunnen maken”.

Foto gemaakt door Benno Stortelder

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Spectaculaire foto van steenmarter die twee jonge bosuilen heeft opgegeten in Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven