Voorjaarsfeest Markvelde 20, 21 en 22 mei


BERKELLAND – Twee jaar lang was het stil in Markvelde vlak voor Hemelvaart. Het weekend van 20, 21 en 22 mei staat ons traditionele Voorjaarsfeest Markvelde weer op de agenda. Er is een aantrekkelijk programma samengesteld. Nieuw is het evenement op de zondagmiddag: Fiets ‘m dr in!

Vrijdag
Op vrijdagavond starten we met een pubquiz om alvast in de stemming te komen! Een muzikale quiz met diverse vragen en opdrachten. Na afloop gaat DJ Peter Pas laten zien dat we de voetjes van de vloer nog niet verleerd zijn. Muziek ter alle tijden zullen er luiden door de speakers dit natuurlijk onder het genot van een praatje en een drankje.

Zaterdag
Op zaterdag starten we met een barbecue XL voor inwoners in en rondom Markvelde. Tevens vinden we de jeugd ook belangrijk en daarvoor is er genoeg vertier o.a. een clown, springkussen, schminken, knutselhoek, voetbal en een ruime zandbak. In de avond treden er 2 live bands op. Dit zijn de “The Rousers” en de “Feestnation” zij staan erom bekend dat ze de tent op z’n kop zetten! Dus swing mee van links aar rechts.

Zondag
Zondagochtend staat in teken van een Olttimer trekkerrit. Er is mooie, toeristische tocht uitgezet door Berkelland en Twente. Geef je op en tour mee. Zondagmiddag is gratis te bezoeken en staat geheel in het teken van onze activiteit. Terug van weggeweest is er Fiets ‘m d’r in! Wie is er het snelst aan de overkant of beter gezegd wie haalt de overkant? Dit gaat zorgen voor veel hilariteit! De Formule 1 vergeten we niet en deze is te zien in de tent op een groot scherm. De Perfect showband gaat na afloop vd activiteiten het podium op en zorgt voor 1 en al muzikale gezelligheid in de tent. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De afsluiter is de Capri Roadshow die ons Voorjaarsfeest muzikaal mag afsluiten. Het gehele weekend is de piratentent geopend met hits!

Meer informatie, tickets en opgave zijn te vinden op www.voorjaarsfeestmarkvelde.nl, Facebook en Instagram.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven