Welzijnsraad vergadert 18 mei


BERKELLAND – De Welzijnsraad vergadert in mei weer in het gemeentehuis van Berkelland, aan de Marktstraat 1 in Borculo. De eerstvolgende vergadering vindt plaats op woensdag 18 mei om 20.00 uur. U bent van harte welkom om deze openbare vergadering bij te wonen.

Voorafgaand aan deze vergadering is er van 19.30 tot 19.45 uur een inloopmoment en kunt u vragen stellen of een onderwerp bespreekbaar maken. Wilt u hiervan gebruik maken, dan moet u dit – uiterlijk de dag van de vergadering om 16.00 uur – melden door te bellen naar 0545-250 250. De ingebrachte voorstellen bespreekt de Welzijnsraad in de vergadering.

Onderwerpen in de vergadering
In deze vergadering wordt onder meer gesproken over de verwerking van de aanbesteding jeugdzorg en de Interventie Wmo. Daarnaast komen de algemene punten aan de orde.

Wat doet de Welzijnsraad
Bent u nieuwsgierig naar wat de Welzijnsraad de afgelopen tijd heeft gedaan? Kijk voor meer informatie op www.gemeenteberkelland.nl/welzijnsraad en/of e-mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven