Asfaltonderhoud 4 tot en met 8 juli in Ruurlo


RUURLO – Van 4 tot en met 8 juli 2022 wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd aan de volgende wegen in Ruurlo:

Koedijk: gedeelte tussen Hulshofweg en Batsdijk
Haarweg: gedeelte tussen Muldersweg en Haarweg 2 inrit naar Haarweg 10
Hukkersdijk: gedeelte tussen Hukkersdijk 4 en Wildenborchseweg

Voor deze werkzaamheden worden de wegen voor een korte periode afgesloten. Aanwonenden worden door de aannemer op de hoogte gesteld over de datum van aanvang. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken.  Men streeft ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de weg zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben. Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u bellen met de heer W. Bouwmeester van de gemeente Berkelland via 0545-250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven