Cursus geocaching bij Natuurpark Kronenkamp in Neede


NEEDE – Op de vrijdagmiddagen 15 juli en 5 augustus zal van 14.30 tot 16.30 uur een cursus geocaching bij het Natuurpark Kronenkamp in Neede worden gehouden. Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht op basis van GPS-coördinaten. Via deze coördinaten en een smartphone of GPS kan aan de slag worden gegaan met geocachen. Naar wat je op zoek gaat is steeds een raadsel en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport.

Verstopt
In de omgeving van Natuurpark Kronenkamp zijn meerdere caches/schatten verstopt. Tijdens de cursus zal, op de 4,5 km lange route, op zoek worden gegaan naar deze caches. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de kosten voor deelname zijn € 2,- per persoon. Voor deze cursus graag een smartphone meenemen of nog beter een GPS. Er is plaats voor maximaal 15 personen. Opgave via [email protected] of tijdens openingstijden in Het Filter.

Rummikub
Vanaf september is er voor alle leeftijden de gelegenheid om op de 2e woensdag van de maand ’s middags het gezelschapsspel Rummikub te komen spelen in Het Filter. Elke middag is er een prijs voor de winnaar. De deelname is gratis. Opgave via bovenvermeld mailadres.
Op de 3e woensdag van de maand is er dan een creatieve middag. Zie voor alle activiteiten de agenda op www.natuurparkkronenkamp.nl
Mocht u zelf iets willen organiseren tijdens de openingsuren of heeft u leuke ideeën? Laat het ons weten via bovenvermeld mailadres.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven