Familie Tijink neemt na 114 jaar afscheid van Café de Beuk

EIBERGEN – Vandaag, woensdag 8 juni 2022, bestaat Café De Beuk op de kop af 114 jaar. Voor Wim en Trees Tijink het moment om wereldkundig te maken dat ze het café van de hand doen. De opvolgers staan in de startblokken, op 1 augustus is de overdracht.

Verenigingskroeg
Biljarten, darten, kaarten, klootschieten en ga zo maar door. Ruim 20 verenigingen hebben Café Tijink als hun thuisbasis. Wim en Trees zijn er niet weg te denken, toch neemt het echtpaar afscheid. De leeftijd begint te tellen en dit is een mooi moment. Mesut Mis, die in Eibergen ook Pub Home runt, wordt de nieuwe kastelein. Samen met zijn vriendin Shanaya ter Steege zal hij er voorzorgen dat de kroeg met een rijke historie behouden blijft voor Eibergen. Het tweetal heeft inmiddels Ramon ten Dolle aangesteld als bedrijfsleider, hij zal samen met Mesut en Shanaya het nieuwe team van Café Tijink vormen.

Naam
De naam Café Tijink zal blijven, herkenbaar en vertrouwd. Wim en Trees zijn bezig aan de laatste loodjes, op 29 en 30 juli houden zijn een afscheid. Op deze dagen kan iedereen nog een keer een pilsje, een borrel of een kop koffie komen drinken bij Wim en Trees. Daarna gaat het café een paar dagen dicht om vervolgens te heropenen onder de nieuwe garde.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Familie Tijink neemt na 114 jaar afscheid van Café de Beuk”

 1. Geniet van de vrijheid Trees en wim. Succes met de zaak Mesut,
  Shanaya en Ramon

 2. Gezellig café, weet nog dat ik in de vakantieperiode in de begin jaren 70 op de vrachtwagen van de coöperatie reed en wij tijdens het oogstseizoen daar ‘ s avonds wat dronken in afwachting van onze rit. Ook huurde mijn vader van de familie Tijink een garage. Wim en Trees geniet van jullie pensioen.

 3. Heel veel rust en heel veel gezondheid gewenst jullie hebben het verdiend, we komen elkaar vast wel weer ergens tegen.
  geniet van de vrije tijd. Tonny en Marijke Hoitink

 4. Bedankt voor jullie gastvrijheid en geniet nog lang van jullie
  Pensioen in goede gezondheid.
  Frans

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven