Hardcore Eibergen plaatst spandoek langs N18 met kraakheldere boodschap “Wij vechten voor onze boeren!”


EIBERGEN – Dinsdagavond reageerden passerende automobilisten enthousiast door te zwaaien en claxonneren toen er zich langs de N18 ten hoogte van Eibergen door een grote groep een kolossaal spandoek ontrolde met een snoeiharde boodschap richting de politici in Den Haag. “Samen in strijd tegen het Haagse wanbeleid, wij vechten voor onze boeren!” met als afsluiting C’est Ca wat refereert aan de bekende uitspraak van Pim Fortuyn dat dit land het helemaal zat is, zo laat de zeer fanatieke groep Twente fans uit Eibergen en omgeving weten.

Stikstofmaatregelen
“De Achterhoek en Twente zijn prachtig. Dat komt onder andere door de landbouw en het fantastische culturele coulisselandschap: de sector heeft daar altijd een positieve rol in gespeeld. Maar wat in het kader van de stikstofmaatregelen nu op ons af komt, is belachelijk zegt de woordvoerder namens de grote groep. In onze groep zitten zowel boeren uit Vreden (DL) als uit Berkelland. De een wordt in haar voortbestaan bedreigd door idiote Nederlandse regelzucht terwijl 10 kilometer verderop er niets aan de hand is. Dit land is langzamerhand knettergek aan het worden. Een papieren werkelijkheid gemaakt door mensen achter het Haagse bureau die de Achterhoek niet eens op een landkaart kunnen aanwijzen! Wij zullen nooit accepteren dat boeren tegen eigen wil en dank onteigend worden! Geen enkel boeren gezin in de omgeving zal daarom alleen staan op het eigen erf wanneer dat wel gaat gebeuren”.  besluit de woordvoerder namens de grote groep aanwezigen.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Hardcore Eibergen plaatst spandoek langs N18 met kraakheldere boodschap “Wij vechten voor onze boeren!””

  1. Toppie gedaan, wij staan achter onze boeren , den haagse politiek deugd niet. En hoop dat gemeente berkelland tegen deze politieke dictators ingaat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven