Man in witte bus die minderjarige kinderen aanspreekt houdt Eibergen bezig

EIBERGEN – Op socialmedia verschenen de laatste weken meerdere berichten over een man in een witte bus die minderjarige kinderen aanspreekt in Eibergen. De politie is dit ook niet ontgaan. “Uiteraard is socialmedia een mooi medium om aandacht te vragen voor dit soort praktijken, maar vergeet vooral niet de politie zo snel mogelijk te bellen zodat wij de indentiteit van deze man kunnen vaststellen”. Zo laat de politie weten. Dit kan via 0900-8844 of 112.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Man in witte bus die minderjarige kinderen aanspreekt houdt Eibergen bezig”

  1. Als je het kenteken weet is het makkelijker om te zien dat het die witte bus is, anders is het zoeken en voor ik bellen met de politie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven