Minder treinen vanuit Ruurlo door tekort aan machinisten


RUURLO – Arriva past de dienstregeling in de Achterhoek aan vanwege een tekort aan machinisten. Vanaf maandag vervallen er ‘enkele ritten’ op verschillende trajecten in de regio. “De aanpassingen zijn nodig omdat er sprake is van een beperkte inzetbaarheid van machinisten”, meldt de vervoer. Om ‘onaangename verrassingen’ te voorkomen heeft Arriva besloten nu al ritten te laten vervallen, in plaats van op het laatste moment. Vanaf maandag vervallen er op de trajecten van Zutphen naar Winterswijk en van Arnhem naar Winterswijk enkele ritten, verspreid over de dag. Hierdoor vertrekken er ook minder treinen vanuit Ruurlo.

Reisplanner
Arriva benadrukt dat er in ieder geval één keer per uur een trein rijdt op de trajecten in de Achterhoek. Reizigers wordt geadviseerd om op de dag zelf voor vertrek te kijken naar de reisplanner op de website. “De aangepaste dienstregeling is verwerkt in de reisplanners”, aldus de vervoerder.

Door REGIO8

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Minder treinen vanuit Ruurlo door tekort aan machinisten”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven