Morsink en Van der Holst verder onder de naam Boer Burger Bedrijf Lokaal

BERKELLAND – De vereniging Ondernemend Berkelland is voor de komende vier jaar haar naam OBL kwijt. De drie overgebleven raadsleden willen de naam behouden. “Daar snap ik niks van”, zegt Morsink, “na deze vier jaar kunnen ze niets met de naam, want die blijft natuurlijk vanaf dan weer verbonden aan onze vereniging”. Morsink is zelf voorzitter van OBL.

Nieuwe naam
Morsink en Van der Holst stapten vorige week uit de fractie. Daarmee lieten ze de naam OBL achter bij Winters, Daalwijk en Van de Steeg. Deze geven de naam volgens Morsink niet af. Daarom komt het afgesplitste tweetal nu met een nieuwe naam voor hun partij “Boer Burger Bedrijf Lokaal”. Wie er eventueel commissielid worden voor deze partij kan Morsink nog niet zeggen. “Dat zullen we na het zomerreces bepalen”. Interssant is dat de vereniging OBL de intentieverklaring heeft getekend met de landelijke BoerBurgerBeweging, deze blijft dus bij Morsink en Van der Holst. 

Foto: Fred van der Holst

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven